Ia-o pe-asta…

2012-04-22-hotgirlmiddlefinger-hotgirlmiddlefinger2Aviz amatorilor de furtisaguri si celor care spioneaza. Sunteti ieftini, măi… Dincolo e mai scump.

Această blogăreală plus degetul mijlociu bine întins se adresează celor mai silitori şi mai serioşi cititori ai mei. Adică ălora care  citesc cu nesaţ şi care fură idei şi  fraze întregi pe care mai articulează ei câteva verzi şi uscate.   Printre ei:  domniţe cu ifose de scriitoare, şefe de gazete şi oameni de la care ai avea alte pretenţii. Dar şcoala nu face omul Om, ci gena. Dacă mămiţica ta te-a făcut porc, asta nu se ia nici cu şapte doctorate făcute pe bune.  Poate doar Sfântul Maslu să te mai vindece de cleptomanie.

Aşa. Acum m-am răcorit.

Ce voiam să spun? Că nu mai scriu aici prea multe.  Ce-oi mai vrea să spun veţi găsi  în cărţi tipărite sau ebook-uri. Ne mai auzim cu prostioare, chestiuni care nu importă dacă le fură constipaţii de inspiraţie.

DaLu

sursa foto: huffingtonpost.co.uk

One thought on “Ia-o pe-asta…”

  1. Chiar, porcii pot sunt si cleptomani? Eu credeam ca ei sunt doar producatori de jamboane, fleici si multe alte bunatati :)))))))))))))))))))))))))))))

Comments are closed.