Iertare…

Spovedanie de ziua mea!bancuta

V-am minţit! Iertare cer…

Nu sunt puternică!

Aşa cum am lăsat să mă vedeţi! Am făcut asta pentru că-mi râşneşte în măruntaie FRICA.  Palidele umbre estompează. Nu mă tem de ele,  însă, mă tem de Soare şi de hainele adamice pe care le port când mă simt în bătaia razelor lui.  Oamenii  NU au nevoie să vadă, au nevoie să îşi închipuie. Oamenii nu au nevoie de adevăr, ci doar de poveşti bine ticluite.

Nu sunt făcută din lumină. Mă măsluiesc.  Am nevoie de un chip radios, pentru a-mi lumina potecile în oameni.

Nu sunt atât de deşteaptă. Las de înţeles că aş fi, pentru a fi lăsată în pace. Un om deştept e un arici.   Înţeapă. Nu ai nevoie de el şi nici de tribulaţiile lui existenţiale.  E mai uşor să vituperezi un nimeni, decât un om ce  pare c-ar avea toate săbiile ascuţite şi e gata de atac.

Şi din păcate, nu sunt nici atât de proastă cât mi-ar trebui. Ca să te mişti lesne prin lume, nu trebuie să fii prea deştept, trebuie doar să îţi ungi penele cu untură de porc.

Nu sunt perfectă. E ziua mea şi îmi permit să fiu sinceră.

Să-mi fie iertat!

DaLu

17 thoughts on “Iertare…”

  1. Esti o femeie minunata. Intr-o lume tot mai rece si tot mai intunecata, esti o femeie in lumina! Esti o prietena buna, pe care eu as vrea sa o am si dincolo de acest spatiu in care ne stim. Esti o mama extraordinara. Te plac mult ( chiar daca esti talentata si desteapta), te plac pentru ca… nu-ti ungi penele cu untura de porc si pentru ca nu esti agresiva…pentru ca esti unul dintre pictorii contemporani favoriti si ma bucuri cu arta ta, cu sufletul tau frumos, normal, intr-o lume tot mai goala!La multi ani frumosi, Daniela mea! Sfantul Daniil Sihastru sa te apere de toate relele si Maica Domnului sa te ocroteasca!

    1. DOINA, MI-AU DAT LACRIMILE… AI PRIETENIA MEA PE VIATA, AICI VIRTUALA SI CU MARE DRAG SI REALA. TE ASTEPT! ITI MULTUMESC MULT!

  2. La multi ani Daniela! Sa traiesti ca un adevarat OM asa ca tine este frumos si nobil. Ma bucur ca am avut asa o colega si ca te-ai lasat descoperita sa te putem cunoaste cu adevarat.Sa mergi prin viata la fel de frumos ca pina acum si sa lasi urmele pasilor tai! Te imbratisez cu drag de ziua ta!

    1. Multumesc mult, Liliana! Conteaza pentru mine enorm ce spui acum … Sa traiesti!

  3. La multi ani Dani, sa ne traiesti si sa ne bucuri cu scrierile tale minunate! Minunata esti si tu si sa-ti dea bunul Dumnezeu tot binele din lume!

  4. Buna seara, si va imbratisez (si) pentru postarea aceasta!! Azi am gasit pe net primul episod din seria “Duhovnici 2.0.” – pe care l-ati realizat cu Pr. Mihai Andrei Aldea, si l-am repostat si la mine. Ce bucurie, ce surpriza, ce realizare! Inteleg ca veti continua cu seria aceasta si ma bucur din/in inima. Parca va simt prinsa in oscilatii uriase, dar este frumos cand ne vedem asa cum suntem, si cand ne smerim. E semn ca suntem iubiti, in adevar iubiti! Cu mult drag, si un LA MULTI ANI! intarziat…

    1. Va multumesc mult, mai ales pentru bucuria cu care primiti bucuria pe care ma straduiesc sa o ofer:)

Comments are closed.