Help! Sindrom Menierre la orizont

Mă simt cam rău –nu rea- în ultimele zile. După ce mi-am altoit un diagnostic de una singură, doctorul a zis că am dreptate (dacă făceam medicina aşa cum am fost arvunită de mică, aş fi fost un bun diagnostician:)

Sună chiar fain: sindrom Menierre. In afară de faptul că suna elitist, aflu că e o boală boierească, apare la cei cu stress maxim. Ştiu că trăiesc la maxim, dar şi boala s-o fac la maxim?  De fapt, e o chestie banală. Ameţesc! Se învârte lumea cu mine apocaliptic.  Prost e că mă ia pe nepregătite, când sunt pe stradă, la serviciu, în pat. Deocamdată nu am căzut pe stradă pentru că mai am încă sânge în vene să-i comand trupului meu bicisnic să înceteze cu prostiile şi să mă lase să vieţuiesc normal. Învârteala învârtită  vine ca o vrăjitoare rea şi hâdă, nu-şi anunţă sosirea şi pleacă la fel cum a venit…Dar-ar Domnul să se ducă învârtindu-se cât mai curând.  Mă încăpăţânez să nu iau tratament medicamentos. În schimb iau supradoze de sunătoare, valeriană samd.

Daca v-aţi confruntat cu aşa ceva, cum aţi reuşit să vă vindecaţi?  Sau să atenuaţi, măcar… Medicii spun că nu se ştie cauza exactă, deci nici nu există un tratament specific.

Ameţita-învârtita

LuDa

2 thoughts on “Help! Sindrom Menierre la orizont”

  1. Am si eu sindromul asta, probleme doar cu urechea interna stanga mai precis, ameteli, scaderi temporare ale auzului, vajait sau tiuit. Nu iau nimic, nu fac nimic, medicul mi-a spus ca e vorba de prea mult fluid si nu are ce sa imi faca.

Comments are closed.