Ionică fără frică

M-am gândit și m-am tot gândit. După ce-am citit o mulțime de cărți care ne învață ce și cum să mâncăm, cărți de medicină alternativă și cărți de medicină tradițională, adică din aceea care se învață în facultăți și nu în ateliere și/sau workshop-uri. Am remarcat că dacă o carte proclamă cu surle și trâmbițe un anumit tip de alimentație, o alta o darâmă. Toate aceste manuale vin cu studii, date, statistici năucitoare și greu de asimilat.  Naiba să le ia, că de ce citești mai mult, de-aia nu mai pricepi nimic. Date și informații care se bat cap în cap. Asta-i tot. De-ți vine să nu mai mănânci nimic și nici să nu te mai duci la vreun doctor/terapeut/vraci.

Am mai citit o altă mulțime de cărți despre inamicii ascunși, despre secrete îngrozitoare care traversează istoria, despre organizații oculte  care conduc omenirea din umbră, despre nu știu ce rase de extratereștri care sunt premieri, președinți de state, regi, regine. Și toți ăștia ne sunt contemporani, atenție!

De mai bine de patru ani am văzut și o mulțime de filme documentare care mai de care… De fapt am văzut cam tot ce s-a făcut. Filmele se ocupă cu aceleași treburi dătătoare de insomnii și de panică și de regrete de tipul: De ce-am mai făcut eu copii?În ce lume sinistră trăim!

Știți la ce concluzie am ajuns? Nu că opinia mea ar fi importantă, o împărtășesc însă din dorința de a afla ce gândesc alții care au aceleași neliniști.

În concluzie, consider că cel mai mare flagel al omenirii al timpurilor cărora le suntem contemporani este FRICA.

FRICA de alimente otrăvite cu bună știință de producătorii de alimente, frica de războaie biologice și  chimice, FRICA de forțele oculte care ar conduce omenirea din umbra. FRICA  de nu știu ce tip de virus care omoară oameni pe capete și dupa niște ani, vin vreo doi oameni de știință care spun răspicat : nu e adevărat (vezi SIDA). E o făcătură, virusul SIDA nu există!

FRICA de reptilieni și de atacuri energetice sau mai știu eu ce-o mai inventa omul din ziua de azi, că-i crescu mult creativitatea, cred că de la E-uri și aditivii din margarină 🙂

Acum în România se duce o campanie deșănțată (de fapt sunt mai multe) despre iminența unui cutremur devastator, care-o să ne măture și-o să ne spulbere.  S-au scos din arhive cuvintele unor clarvăzători și-au fost răstălmăcite în așa fel încât să le dea pe plus un cutremur oribil.

Se sădește FRICA în oameni cu o migală și-o ingeniozitate de chinez bătrân care pictează pe boabe de orez. De ce? Nu știu.

Așa că am decis ca de AZI  să nu mă mai tem decât de Dumnezeu și să refuz cu bună știință să mă mai las șocată de toate făcăturile. Am îngropat toate fricile. Viața pare de-acum chiar frumoasă și bună de trăit. 

DaLu

PS. V-ați pus usturoiul la ferești? Ca vine bau-bau…

2 thoughts on “Ionică fără frică”

Comments are closed.