Să vadă și iutubu ce meloman e românu

Melteanul român se duce la concerte ca să fie văzut de țugulanii ăilalți care nu-și permit să dea o grămadă de bani pe bilet.

Nu ca să vază ochiul lui ceva, să se bucure inima lui de muzică, de spectacol, de atmosferă.

Nu ca să-l vadă pe Joe Cocker, unul din greii lumii muzicale.

Nu ca să asculte live muzică de calitate.

Nu  ca să absoarbă energia magnifică care se degajă în timpul actului artistic.

Nu, el se duce ca să filmeze cu rahatul  lui  de celular tot spectacolul și să-l  pună pe Facebook și dacă vecinul cu care face grătarul duminical nu știe cine e Joe Cocker și nici nu are cont  FB să-i arate el pe telefon ce mișto a fost la concert și cum a filmat el tot. După care pune și pe youtube mizeria aia  de înregistrare mișcată și fără șarf, ca să vadă și iutubu ce meloman e românu.

Măi meltene, dacă tot ai ales să trăiești o viață second hand,  ia-ți măcar o cameră ca lumea și filmează până ți-or plesni ficații tăi de cineast amator însetat de cultură!

Era astă-seară o duduiță care după ce a filmat cu încrâncenare orgasmatică și  dintr-un unghi oribil aproape tot concertul a căzut răpusă de oboseală exact la bis când toată sala dansa și cânta. Păcat de munca depusă până atunci, a ratat frișca de pe tort. Ori i s-o fi terminat bateria de la telefon. Cine știe , dar mi-era milă de ea. Mi-e milă de proștii fuduli. Ăstora nu le trece nici cu Harvardul.

Și după ce și-au băgat în buzunare telefonuțele lor filmătoare cine se îngrămădea la ieșire când Joe Cocker era încă pe scenă??? Cineaștii amatori, evident. Ca să nu prindă înghesuiala de la ieșire. Evident că-i durea în alveola pulmonară de spectacol. Ei au venit ca să filmeze. Punct. Ca să aibă cu ce să se dea mari! Așa o lipsă elementară de respect pentru Joe Cocker  care ne-a tratarisit două ceasuri cu un spectacol frumos, n-am văzut în viața mea.

Duminică seara mi-a fost rușine că-s româncă și că sunt nevoită să trăiesc aici.

DaLu

3 thoughts on “Să vadă și iutubu ce meloman e românu”

Comments are closed.