Măi blogule…

Mai blogăraș de la oraș (ce te-aș mai muta eu la țară!) m-aș blogui eu, dar n-am cum…
Nu mai am timp de tine, ca veni viata peste mine ca un bulgăre de zăpadă si m-a acoperit di tăt. Să te up-datez ca să nu zici că-s nașpa si că te neglijez.
Here we go!
Mă trezesc in zori, beau o cafea la ibric in viteză, apoi imi fac un smoothie, il beau și pe acela tot in viteză. In timp ce beau cafeaua îmi fumez ultima țigară, in fiecare dimineață e câte o ultimă tigara..fir-ar el de viciu, că mă enervez. Dupa care spăl vase, fac sandvișuri si o tulesc inspre filmare, că dacă nu e filmare e montaj, că dacă nu e nici una nici alta, e ceva …pe acolo, trimit mailuri, am sedinte, ma duc la serviciu ca o garofita si vin seara acasa ca o papadie cu puful zburat.
Intre timp amortizez criza de adaptare la liceu a adolescentei casei, ii spun ca e frumoasa, ca sa-i treaca frica de noii colegi si profi (nu prea merge figura asta, dar o sa mai incerc si altceva).Ce altceva mai fac? Mă infioara angina pectorală a lui tata care se hrăneste de la o vreme cu prea multă nitroglicerină, ma sperie mama care se îngerește pe zi ce trece. Am pornit o emisiune, săptămâna viitoare mai lansez o alta, in octombrie o a treia …pe urma mă opresc. Adică nu mai pornesc nimic, că am obosit ingrozitor…așa aș pleca intr-o vacanță, te iau si pe tine cu mine, ca să-mi ții de urât.
Și mai fac ceva, dezamăgesc oameni care mi-au dat să citesc creații de-ale lor si eu nu prea am timp să mă scufund in lectură (iertare, boieri dumneavoastra AP si IS, dar va veni si timpul acela). Nu mi-am mai intâlnit prietenii de nu mai țin minte, ei, bieții mă sună si ma intreabă daca mai exist. Parcă te văd că-mi spui că goana in care m-am inrolat sună de parcă aș fugi de ceva. S-ar putea sa ai dreptate, cam fug… am pierdut ceva si pana nu-l recuperez nu ma las. Acela e TIMPUL MEU…
Blogule, drăguțule, fă pe amantul răbdător și așteaptă-mă uneori seara târziu. Niciodată nu știi când te vei trezi cu mine la ușa tinând in mână o sticlă de șampanie gata frapată…
Love you, too …

Comments

Comments are closed