Ce-aveti cu viata mea?

Incep prin a va spune ca imi place viata mea, nu e nici cea mai cea, dar nici naspa. Fac chestii care-mi plac, imi retraiesc niste ani pierduti prin tinerete cand eram prea ocupata cu muncitul, acum o las mai moale si mai fac si lucruri nebunesti/tineresti pe placul inimii mele. De bine de rau, am ajuns pe la jumatatea drumului unde voiam sa ajung, carieristic vorbind, dar intre timp mi-am schimbat prioritatile si tocmai am aflat ca sunt o persoana importanta in viata mea, nu cea mai, dar ocup un binemeritat loc II. Pe primul loc, la egalitate de puncte sunt cele doua odrasle. Asadar pe fondul acestei acalmii survenite dupa lungi negocieri cu mine insami, depresii adanci si razboaie body to body (citeste minte versus suflet) care s-au incheiat cu pace, vine un fitecine care ma suna nonstop si-mi propune nici mai mult, nici mai putin, decat sa-mi schimbe viata. Sa imi fluture pe la nas, vacante in Caraibe, bani garla, recunoastere internationala (ete na …) si cate si mai cate… Eu inchid repejor de cum ii aud glasciorul. Dar el, nu si nu … ca sa ne intalnim, ca sa imi arate nus’ce schema de imbogatire, ca mi-a pus D-zeu mana in cap, nu una, ci pe amandoua de-a dreptul. Si daca Dumnezeu in reprezentarea mea are doua maini, ei bine, le-a pus pe ambele si ca sa fie si mai eficient si-a proptit si-o talpa pe teasta mea mica de femeie, doar, doar oi pricepe.
Stiti ce vrea ala de la viata mea calma si linistita? Sa ma bage intr-un MLM. Sa vand nu’s ce alifii care fac parul cret si piciorul mic si cu asta, gata mi-am schimbat viata…Oh, Doamne…

Avertisment major! Nu care cumva sa ma mai abordati pentru aste pricini ca…injur! Nu stiu cum, dar vad eu la fata locului..

Comments

  1. Nici nu-mi faceam probleme ca viata ta, ajunsa la punctul unde este acum si croita oarecum pe placul tau, o sa se impiedice de-un ciot ca asta! I-ai facut vant berbecului, sper! 🙂 🙂 🙂
    PS Sunt posesoare de par cret si picior mic, dar le-am dobandit pe cale naturala. Nici nu cred in creme, de altfel! 🙂

  2. Măcar ai încercat? Că eu am avut nesăbuința să da. Cu regret enorm pentru timpul și banii pierduți. Bine că m-am oprit la timp, că era cât p-aci ca la lista asta să se adauge și oarece prieteni pe care era să-i pierd cu ocazia asta.

    1. Eeeeeeh, draga mea, eu le-am incercat pe toate, de ce crezi ca sunt atat de inversunata impotriva tuturor astora? Dar mai demult am bifat-o pe asta, de m-am lecuit pe viata asta si pe urmatoarele.

Comments are closed