Captatorul de energie electromagnetica vindeca si amelioreaza

Aparatul BRIIO captează energia electromagnetică si vindecă sau ameliorează boli declarate incurabile, sustine cercetătorul stiintific, ing. Lucreția Brezeanu ,care l-a (re)creat pe baza unor studii privind coroanele de cult ale faraonilor . Cercetatorul sustine ca nu a facut altceva decat sa inteleaga si sa descifreze misterul coroanelor care nu sunt altceva decat captatoare de energie electromagnetica si sa aplice cercetarile in lumea vegetala si animala, mai apoi pe oameni.

Iată povestea! Totul a inceput intr-o seară, pe cand Lucreția cerceta cu mintea-i neobosită efectul de piramidă. Privea intr-un atlas istoric la maiestuoasele si fascinantele piramide egiptene , dar privirea i-a fost atrasa de cea mai veche piramida din lume, cea de la Saqqara, al carei constructor a fost Imhotep , arhitectul oficial al regelui egiptean Djoster. Imhotep este echivalentul aproximativ al lui Asclepios si Esculap din mitologiile greacă si romană, fiind el insuși un mare vindecător. Aplicând cunostințele in practica , Lucreția a avut efecte contrare față de ce se spusese până atunci in privința efectului de piramidă si anume: maximul acestuia se afla in treimea superioara (vârful piramidei) si nu in cea inferioara (la bază). Dar ce este efectul de piramidă ? Ing . Lucreția Brezeanu sustine ca acesta este manifestarea unei energii care modifică substanțele la nivel atomic, le incarcă energetic si astfel se produc diverse efecte benefice lumii vegetale si animale , dar si omului. Studiind si descoperind toate acestea, d-na Brezeanu a realizat ca maiestuoasele coroane faraonice sunt captatori energetici, mai precis , antene. De asemenea a remarcat ca cel mai longeviv dintre faraoni avea si cea mai sofisticata coroana de cult. D-na Brezeanu crede ca Imhotep este cel care a inspirat-o in creatia interesantului instrument de captare a energiei electromgnetice . Astfel, domnia-sa a reconstituit coroanele faraonice din biomateriale care capteaza energie electromagnetica din mediul inconjurător si a inceput experimentele pe plante. Varza a facut trei căpățâni dintr-o singura sămânța, rosiile, fasolea si dovleceii au crescut foarte mult si au devenit mult mai gustoase. Ceea ce este interesant de remarcat este faptul că , dacă legumele erau supradimensionate , semințele lor erau insa normale si sădite ulterior, ele au dat nastere unor plante de dimensiuni obișnuite. Extinzând cercetarea si asupra animalelor , purcei, prepelițe , gaini etc, a descoperit ca acestea nu s-au mai imbolnavit si nu au mai avut nevoie de vaccinari. Primii „cobai” umani ai aparatului BRIIO au fost chiar domnia-sa , sotul , mama (o octogenară careia i s-a stabilizat tensiunea oscilanta) dar si cei doi fii. Rezultatele obținute au fost diverse, s-au rezolvat afectiuni cronice , s-a obtinut o stare de vitalitate crescută precum si limpezime si claritate mentală.

Tratamentul consta in conectarea la acest aparat timp de doua ore , timp de 28 de zile consecutiv. Pacientul trebuie sa poarte numai haine albe facute din tesaturi naturale (bumbac, lână, cânepă,in) deoarece albul favorizeaza incarcarea chakrelor cu componenta luminoasa a luminii albe.

Iată si cateva mărturii ale pacientilor :

Victor Ionescu , 55 ani, architect. Suferă de diabet insulino-dependent de peste 25 de ani , retinopatie diabetică si tulburări neurologice. Inainte de a veni la cabinetul doamnei Brezeanu avea nevoie de cinci injectii pe zi cu insulină, acum , dupa 8 sedinte a ajuns la doar o doza de insulină pe zi si remarcă imbunatațiri notabile ale vederii.

Mariana Ștornea -43 de ani , călcătoreasă. Diagnosticata cu spondiloza cervicală , hernie de disc cervical, gastrita hiperacida , meterorism abdominal (balonare) precum si doua tulburari de vedere : hemeralopie nocturna (nu vede noaptea) si miopie incipientă , doamna Ștornea a urmat intreaga cura de 28 de sedinte la aparatul BRIIO si a observat ca durerile cervicale s-au redus mult , tulburarile de vedere se diminueaza , gastrita hiperacida o supara mult mai putin , dar cel mai bun câstig este ca este mult mai calma si mai pozitiva in relatiile cu familia sa si cu ceilalti semeni. O data ajunsă pe patul cabinetului , timp de doua ore se relaxează mai bine ca dupa o noapte de somn in patul de acasă.

Cel mai interesant caz rezolvat de aparatul BRIIO , captator de energie electromagnetic, este cel al unei doctorițe, care la o vârsta tânără, a aflat ca are scleroză in plăci , o boala nemiloasă , care o condamna la scaunul cu rotile si apoi la imobilizare totala. Pensionata medical si lipsita de orice speranta de vindecare ajunge la aparatul BRIIO . Adusă pe brațe la cabinetul BRIIO , urmeaza o cură de 28 de sedinte a câte doua ore pe zi si , reuseste sa plece pe picioarele sale acasă, reluându-si activitatea de medic.

In săptămânile care urmează veti afla mult mai multe despre terapii demult uitate si readuse la lumină de Lucretia Brezeanu , dar si despre teorii inedite asupra provenientei si aparitiei bolilor, cum ar fi cancerul-o boala energetica.

Cabinetul BRIIO se afla in zona Petre Ispirescu si telefonul d-nei Brezeanu este : 0722847390.

Comments

   1. Cat costa o sedinta cu ap BRIIO,in cazul unui bonav varstnic cu diabet si cam cate sedinte ar fi necesare?

    1. Luati legatura cu dna Brezeanu, va rog la telefon: 0722847390. Sambata viitoare pleaca din tara, sunati-o pana atunci. Sanatate maxima!

 1. Interesant! Voi face dieta pe care o propuneti.
  Am obisnuit intr-un timp,sa beau 4 pahare de apa dimineata,la sculare si m-am simtit f.bine.
  Restul,il voi incerca ,de maine.
  Multumesc de sfaturi!

Comments are closed