Program TV – 1 decembrie 2025

6.00- ” Desteptarea  si -napoi la loc culcarea” – matinal cu gimnastica  recuperatorie pe muzica Imnului de stat al Romaniei.

8.00- Revista  Presei Facebook ( cine si ce a mai postat, cum si de ce)

(gazetele  in format print  au disparut  demult , de aceea se tine un moment de reculegere la inceputul fiecarei editii)

10.00 –Transmisiune in direct de la defilarea transsexualilor, parada gay si a tuturor celor care se bucura de una , maxim  doua deviatii comportamentale. Reporter acrediat  la evenimentele prilejuite de Ziua Nationala – Naomi)

14.00 –Urban show –moderat de Mariana Moculescu (news program targetat pe cluburi si  cluberi) secondata de Adelina Pestritu, Sexy Braileanca si Sexy Vranceanca, precum si de Bianca Dragusanu aflate cu toatele  la varsta cea mai fecunda din viata unei femei.

16.00 –Tanar si ne-a linistit ( serial tv) Spicuim din episod: Victor Newman a supravietuit tuturor celorlalti actori din echipa.  Chiar daca e nonagenar  si se sprijina in baston cu maciulie de fildes , curteaza intens si asiduu o trufanda de nici 50 de ani nou aparuta pe firmament. Secretul lui Victor Newman? Alimentatia raw-vegan. QED.

18.00 –News Time (stiri, stiri, stiri, stiri)

20.00 – “ Balameia, spal cutitu-n tine”– telenovela  format original gipsy  style – productia Media Pro Pictures.

22.00   Radu  Banciu si Mircea Badea Show -invitati permanenti Catalin Maruta si Radu Moraru

0.00  Va vorbeste Presedintele– emisiune maraton, format incert, flexibil, maleabil si ductil.  Este  realizata, produsa si prezentata de insusi Presedintele Romaniei, Dan Diaconescu .