Ciorba complicată a lumii

Mă scuzaţi că intervin într-o ciorbă care e tare complicată. Nu-mi doresc 13686512_10209894552549788_8291730026184472867_nsă o simplific eu  pentru că nu am mijloacele necesare.   Doar îmi pun întrebări ca cetăţean al planetei. 

Ce mai faceţi? Sunteţi Bine?

Se moare din belşug pe Terra.  Din ce în ce mai des.  Până când?

Unii ucid în numele lui Alah,  alţii mor în nume propriu  nevinovaţi.   De ce?

Ne-am lămurit că politicienii de toate culorile şi orientările sunt  Toţi nişte măscărici aroganţi care conduc omenirea spre distrugere.  De ce îi păstrăm în funcţii?

Ultima şi cea mai dureroasă întrebare.  Ce fac liderii religioşi/ spirituali  ai lumii? NU am văzut/citit/auzit de la ei decât mesaje de condoleanţe  care nici măcar nu sună prea bine. Unele sunt atât de impersonale şi reci precum ţambrele vreunui gard. Şi asta  în condiţiile în care majoritatea religiilor predică IUBIREA. Nu văd acţiune, nu văd reuniuni de urgenţă , nu văd chemare la rugăciune!. Cred că pe undeva s-a  scurtcircuitat legătura cu Divinitatea şi trebuie restabilită cât mai urgent. 

Nu pledez pentru ecumenism aşa cum s-ar putea interpreta, pledez pentru întoarcerea la Divinitate a tuturor celor care mai cred că SINGURA, UNICA SALVARE CARE NE-A MAI RĂMAS  VINE DE LA DUMNEZEU!

DL