Unde e Dumnezeul lui Gigi Becali?

Unde este Dumnezeul invocat de Gigi atat de des, cand naseste pe Cristi Borcea cu a sa, Alina Vidican? “Tulburatoarea” lor poveste de dragoste a lasat trei copii mici fara tata. Asta nu e pacat, nașule nășitor de păcătoși?
Cum e cu curvia si preacurvia, nasule?
Cum e cu Sfanta Taina a cununiei, dom’ Gigi?
Cum e cu smerenia? In mod clar dumnezeul domniei tale nu e Dumnezeul cel bun pe care-l invoci cum vezi un microfon sub gusa!

Comments

 1. Două televiziuni şi cred că şi altele s-au ocupat de acest eveniment de o deosebită importanţă naţională. MARELE Cristi Borcea, inventatorul, omul de cultură distins cu premiul Nobel, savantul, s-a căsătorit. Şi a fost năşit de MARELE Gigi Becali., nume prea cunoscut ca să-i mai enumer calităţile…Eveniment de seamă pentru istoria noastră naţională. Nuntă de un milion de euro, în timp ce mii de amărâţi n-au ce mânca, n-au un acoperiş.
  Cât priveşte cei trei copii rămaşi fără tată, are grijă naţiunea română.
  “Bravos naţiune. Halal să-ţi fie! “

 2. Asa e, “evenimentul asta de importanta nationala” va fi carne pentru tabloide si emisiunile de cancan multe saptamani de aici incolo. Pe mine asta ma deranjeaza : exacerbarea subiectului in presa , crearea unor non-valori again and again … Vorba lui Sandu Petria “asta nu e presa, e hartie igienica”

 3. Ceea ce ar trebuii să ştie Cristi Borcea este că responsabilităţile sunt enorme când ai copii!Carma se răsfrânge negativ asupra urmaşilor care şi ei vor avea soarta pecetluită!Banii nu rezolvă problemele în relaţiile cu destinul şi Dumnezeu,ba dimpotrivă,pot conduce la un dezastru!Mama copiilor săi a făcut sacrificii enorme să-i aducă pe lume!

 4. …dragilor, presa ca presa …dar sa ne pierdem noi timpul cu aceste nume memorabile, zau asa.
  presa e demult compromisa , din pacate. Macar aici pe insule, pe nise …sa stam curati.

  1. “Insulele” sunt tribune ale societatii noastre care nu e intotdeauna admirabila , mai are si putregaiuri. Si nu e o atitudine constructiva sa ne facem ca nu le vedem, draga Florin. Sa le vedem si sa le combatem , macar cu tasta pc-ului, daca altceva nu prea putem face…

 5. din pacate totul e superficial, iar pe Becali il onorati numai scriind despre el… mie mi se face sila cand il vad cat se lauda cu ctitorii la Biserici. el crede ca e credincios, dar nu are credinta in inima, de aceea nu realizeaza gravitatea faptului de a fi nas acolo unde s-a destramat o familie…

Comments are closed