Un Producător TV fericit

Un producător  se intorcea obosit spre casă de la o filmare. In tramvaiul 41 care se legăna incet si  plăcut, era o atmosferă calmă. Cei câțiva călători iși duceau spre casă poveștile din ziua aceea. Într-o stație s-a urcat un grup de patru oameni, trei femei si un bărbat, cu toții aflați  la  vârsta mijlocie. Bărbatul a spus:

” Măi, voi ați văzut emisiunea aia cu doctori de la B1? M-a cam pus pe gânduri Alzheimerul…” 

” Da,  și eu am văzut-o, să știi că o să incep să mănânc mai mult pește, avocado si ulei de masline, așa cum spunea doctorița aceea…” răspunse una dintre cele trei femei care îl insoțeau. 

O alta a șoptit: 

” Ce boală urâtă…” 

” Da, dar acum știm cum s-o fentăm” adauga  si cea de-a treia femeie din grup. 

Producatorul TV  care auzise fără să vrea  întreaga conversație, zămbi bucuros. Oare de ce?

 

6 thoughts on “Un Producător TV fericit”

  1. nu am avut cum sa vad emisiunea… dar stiu cum e cu boala asta… mama prietenei mele foarte bune a avut si va pot spune ca e o boala cu o evolutie extrem de urita… si e dureros pentru toti, si pentru cel bolnav, si pentru cei apropiati…

    1. Da, asa e, Adriana. E poate cea mai urata boala, stii de ce? Pentru ca te anuleaza pe tine ca om si ii chinuie pe cei care trebuie sa te ingrijeasca.

  2. I cherished up to you will receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. however, you command get bought an impatience over that you would like be turning in the following. sick certainly come more beforehand once more as exactly the same nearly a lot incessantly inside of case you shield this hike.

Comments are closed.