Sincron, asincron

Nu vi s-a intamplat niciodata, daca nu voua , macar celor din jur, ca doi oameni sa se intalneasca, sa se placa, unul iubeste inca din clipa zero, celalalt de-abia din clipa 2? Desincronizare. Cel cu clipa 0 iubeste , iubeste …la un moment dat, oboseste de iubirea neprimita si pleaca. De-abia dupa asta, cel din clipa 2 realizeaza totul si incepe sa iubeasca si el? Uneori pentru clipa zero e prea tarziu, alteori e bine si mai tarziu, decat niciodata. Din pacate statisticile spun ca prima varianta , cea cu clipa zero obosita si plecanda e mai frecventa.
Ma gandesc des la asta, mi s-a intamplat si mie, am fost si clipa zero si clipa 2, am vazut langa mine oameni trecand prin ambele ipostaze.
De ce se intampla asa?
Cabral isi deschide sufletul pe blog vorbind despre ceva asemanator. Suntem sincron si asincron. Cine regleaza si deregleaza frecventele de sincronizare?
Nu numai iubirea ofera sincronizari si asincronizari. Se intampla si in multe alte lucruri. Ne dorim nebuneste sa avem ceva si cand il avem sa nu ne mai trebuiasca.