Serban Huidu

N-am vrut sa scriu despre Huidu si lantul de nenorociri care-l impresura, ca tot scrie lumea peste tot, de te ia cu greata si nu mai pot sa vad atatea fecale…Stiu ca Huidu vinde bine zilele astea. Scrie bine despre asta Dana. Vai de zilele noastre ce vremuri traim. Scarba. Sila. Greata incomensurabila. Serban va plati la un moment dat, stie si el asta, ca nu-i tampit. Lasati-l frate, in pace sa-si rumege tragedia. E doar un om supus greselii. O greseala aducatoare de moarte ce-i drept.
Catre domnii colegi, ingropati-va invidiile, lasati omul in pace sa isi revina, nu vrea nimeni sa fie in pielea lui… va avea grija, daca nu justitia romana, atunci Dumnezeu i-o va plati cu varf si indesat. Ne este coleg si unora prieten. Cei care-l cunosc cat de cat, stiu ca nu e in stare sa omoare nici macar o musca cu buna stiinta. Nu mai aruncati cu laturi in el.
Condoleante sincere familiilor celor care-si vor ingropa victimele lui Serban. S-o zicem drept, au murit 3 oameni nevinovati. Dumnezeu sa-i ierte si sa-i ia in Imparatia Sa!
Dar ca mama, va rog in numele celor doi fii ai lui Serban sa nu-l mai aratati pe taica-sau la gazete. Daca viata lui de pamfletar TV s-a terminat ieri intr-o clipa fatala (spre jubilatiunile unora, dar are Dumnezeu ac de toate cojoacele), nu terminati si viata celor doi copilandri nevinovati care vor fi apasati toata viata de greseala ucigatoare a parintelui lor.

Comments

  1. Nu-s nici blesteme, nici vraijipe capul lui. Oricui se poate intampla o astfel de nenorocire. Numai ca trebuie sa pastram liniste si sa nu aruncam cu pietre in nimeni.

  2. Mare nenorocire sa conduci ca nebunu si sa omori 3 oameni. Ce-or fi cautand aia pe drum cand venea vitezistu pe contrasens peste linia continua?

Comments are closed