Rețeta insuccesului e o boală

Dragă prietene,

stiu că-ti vine să o iei la goană când esti la un milimetru de a atinge fericirea, știu că ti-ai luat picioarele la spinare, când era cât pe ce să fii avansat la exceptional, stiu ca esti tipul “mă duc dracului” când omul vietii tale de-abia asteapta sa te duca la altar, stiu …adică nu stiu nimic, ce voiam sa iti spun e că am aflat că esti bolnav rău …vestea si mai proastă e că esti bolnav psihic, asta cam ustură, nu? Nu-i bai, nu stiu ce tratament iți trebuie dar te asigur ca e o boală domnească, aproape numai șmecherii o fac, cu cât mai șmecher cu atât stadiul bolii e mai avansat.
Ia citeste aici, cine s-a imbolnăvit ultima oară de boala numită hedonofobie! Mare om, mare caracter. Sună intr-un mare fel, pretios si academic si se traduce prin fobia de a fi fericit. Punct. Adică, frate, nu-mi place să fiu fericit, că mă ia pântecăraia cu mațe cu tot sau nu mă pune pe mine să secret serotonină si nu mă lua pe mine cu dinastea că-s ocupat să fiu trist si nașpa si mai sunt si foarte bolnav…mi-e frică de fericire si de plăcerile vietii.
E nasol, ce sa zic. Când vă apucă hedonofobia marcati aci, sa punem de-un club al hedonofobilor.
Revenind la monsieur-ul care era cât pe ce să devin președinte al Frantei, marele staroste FMI, pe numele lui, Dominique Strauss-Kahn, săracul l-a lovit criza hedonofobă taman atunci cand se cățăra pe culmile gloriei. Si cum l-a luat criza a si sărit pe dansa, pe cameristă adică, nu pentru ca voia sa o violeze, (Doamne apara si pazeste, ptiu de-aci) sau mai rau, sa faca sex cu ea, ci pentru ca asa e in criza, iti distrugi cu ce poti, cu ce ai la indemână (s-a văzut in cazul lui ce anume avea la indemână, in pielea goală fiind) viitorul stralucit, gloria eterna, prezenta in viitoarele manuale de istorie, succesul planetar! Hai ca povară mai mare ca asta nu există! Eu una il inteleg, nici eu n-as fi vrut să mai fiu presedinte al FMI si nici potential presedinte al Frantei! Sa fie clar!
Hedonofobia salveaza Romania!