FRIGUL ACTUAL si ce dezvaluie mass-media germana


 Chiar asa sa fie? 
O marturisire senzationala din presa germana  de ieri. 
După experimentul suport din 2010 (vezi tezele meteorologului militar Karavaev referitoare la canicula ruseasca din 2010 si misterioasa statie “meteorologica” Haarp din Alaska) conform unor surse AIAA bine informate nava X-37c a fosta misionata acum 4 săptămîni sa repete  testul realizat in urma cu 2 ani cu  nava x-37b dar in condiții de iarna.
Se pare ca aceasta arma sofisticata de influentarea climei a esuat inainte de termenul prevazut si astfel frigul indus in Rusia nu numai ca se prelungeste dar a si avansat neasteptat de mult in Europa.
Conform  programului american frigul ar fi trebuit sa afecteze Iranul – zona de nord-vest unde sunt comasate mai multe instalatii considerate a face parte din programul nuclear militar, dar odată cu dispariția neasteptata a navei de tip x37-c anticiclonul a reluat treseul clasic spre Europa. 
In prezent situatia este incontrolabila iar perioda de frig nu pare sa aiba un sfirsit previzibil. 
Masuratorile recente realizate de universitatea din Heidelberg releva si prezenta razelor ultraviolete in cantitati inca neintilnit de mici. Acest lucru ar putea confirma ipoteza pre atacului USA spre Iran confirma specialistii germani.
Nu este de neglijat nici faptul ca la intrunirea de azi cancelara germana a obținut un accord pentru 20 milioane tone cereale din partea Franței pentru a putea acoperii lipsa unei recolte in vara ce urmează. In contrapartida Germania va livra dispozitive “feuerstrauss” necesare la construcția avioanelor Raffale singurele care le experimentul LIBYA s-au dovedit superioare tehnicilor americane. Rămâne de văzut dacă valul de frig nu va reduce la “tăcere” orice alte arme conchide comentatorul german.

2 thoughts on “FRIGUL ACTUAL si ce dezvaluie mass-media germana”

Comments are closed.