Cu sufletul la Gura Raiului

Trăiesc cu sufletul la gură, mă fărâmițez în milioane de cioburi,  007S054LeYcfiecare cu treaba lui pe acest pământ. Un ciob are grijă de mama,  văduvă neostoită. Un alt ciob, de-un copil, un altul de alt copil. Am cioburi pentru fiecare prieten care mi-a atins inima vreodată. Îs mulți pentru că am cioburi. Încă unul pentru un job, un altul pentru alt job. Am câte-un ciob din mine pentru fiecare al meu, dus din astă lume.

Trăiesc cu sufletul la gură și cu opinca-ntr-o mână. Să fug ca să scriu, să filmez, să montez, să citesc, să pictez.   Mănânc pe fugă, dorm prescurtat,  trăiesc într-o viteză nebună, dar iubesc pe îndelete. Măcar atât.  Intel_Core_i7_high_speed

 

 

 

 

Până când?

– Până când îți vei lipi cioburile la loc, DaLu, sună o voce din Cer.

– Adică, nu asta vrei? Să le fac pe toate? Că doar mi-ai dat traistă grea de dus și cum nu pot s-o duc dintr-o dată, am fărâmițat-o ca s-o duc pe rând.

– Nu!!! (tună vocea din Cer) Greșit!

Deoarece conversația  s-a terminat brusc din cauza bruiajelor neavenite, n-am aflat răspunsul. Până când se va restabili legătura trebuie să-mi adun cioburile, să le îndes în desagă și să merg mai departe. Cu voi laolaltă. Dacă Vocea vrea să mă chinui cu desaga toată dintr-odată, cine-s eu să cârtesc?

Doar DaLu