Blogu’ meu de nișă

Urmaresc evolutia bloggingului de catva timp, nu ma pricep sa fac referiri pertinente ci doar intuitia este cea care imi sopteste ca viitorul apartine bloggingului de nișă si mai putin va fi al celor generaliste. Daca vreti, e un fenomen similar cu cel al televiziunilor din ultimii cativa ani. In Occident nișarea a inceput mai demult, evident.
Rationamentul este simplu,omul nu mai are timp sa se uite la tot programul TV si sa astepte stirile, filmul sau meciul. Daca vrea meci se uita pe DigiSport , daca vrea film se uita la HBO samd, daca vrea stiri se uita la B1TV 🙂
Asa si cu blogaritul, vreau un terapeut, il caut pe noul www.naturistii.wordpress.com, vreau stiri din media, ma uit pe www.paginademedia.ro, vreau stiri-stiri ma uit pe mediafax.ro.

Cum am niste nelinisti medicale naturiste, am vrut sa fac o emisiune medicala, chiar am si facut un pilot zic eu bun si perfectibil, dar productia si difuzarea s-au dovedit mai dificile decat m-am asteptat, din cauza de bani…(evident). Asa ca am creat www.naturistii.wordpress.com unde veti gasi biblioteca naturistului, cinemateca naturistului, un index alfabetic al plantelor de leac, interviuri filmate/scrise cu mari naturopati/medici/promotori raw vegan, terapii de tot felul, precum si retete de viata lunga si sanatoasa dar si relatari de la showroomuri si evenimente medicale. Sunt toba de carte, adun materiale,citesc si dezbat pe aceasta tema de vreo 30 de ani.
Asta nu inseamna ca voi abandona blogul de suflet care-mi poarta numele , unde asa cum spuneam, va voi descrie in continuare spectacolul fascinant al lumii.

Comments

  1. Da, asa-i, ai dreptate, cred ca intr-o proportie mai mare decat as vrea eu sa recunosc. Si baiatul meu imi spunea recent ca ar trebui sa-mi aleg un subiect de nisa, pentru blogul meu, si sa-l tratez pe acela. Probabil asa voi aduce mai multi cititori. Dar… cred ca m-as plictisi la un moment dat scriind la infinit despre un subiect, oricat de inepuizabil ar fi el… asa ca mai bine renunt din start. In al doilea rand, cred ca, oricat de orientati am fi pe domenii- stiri, medicina generala, medicina naturista, istorie etc etc, oamenii tot vor dori sa citeasca literatura, reportaj (din ala, ca pe vremuri 🙂 ), lucruri marunte din viata altora, care sa-i bucure, sa-i faca sa zambeasca sau sa lacrimeze, sa-i induioseze.
    Oricum, succes cu blogul tau de nisa si… sunt impresionata de faptul ca ai atata stiinta de carte intr-un domeniu atat de vast!

  2. Multumesc , draga mea Gabriela!
    Sper sa fie de bine, dar fiul tau cam are dreptate 🙂 Parintii trebuie sa asculte de copii la un moment dat !
    Eu urmez invataturile fiicei mele mai mari, care activeaza in marketing si advertising online… un soi de pionierat in domeniu, dar stie ce zice !
    Inchei cu indemnul ” Parinti , ascultati de copiii vostrii ajunsi adulti si specialisti intr-un domeniu 🙂 “

Comments are closed