50+Multe Cuvinte!

Dragilor,
Am de gând să-mi transform site-ul www.danielalungu.com într-o platformă a oamenilor de peste 50 de ani. Nu o să mă cramponez de acest număr, evident. Dimpotrivă, sunt poftiţi la citire/comentare şi 50 minus şi 50 plus plus plus şi iarăşi plus. Mă gândesc la aceia dintre noi care nu prea se regăsesc în revistele actuale. Ce vreau eu?Modă pentru mine şi corpul meu imperfect, terapii antiage (nimeni n-are chef să se senilizeze), de aceea dacă-mi spune cineva cu şcoală că a făcut nişte dropsuri/pilule sau că a inventat după cercetări serioase nuş’ ce terapie , atunci veţi citi despre el aici.
La ce mă mai gândesc? La aspectele psihologice ale acestui PRAG, al trecerii de 50 de ani, vârstă mişto de altfel. Tu, cvincvagenarule (văleu, DEX-ule, ce cuvânt e aista?)ţi-ai cam făcut temele faţă de lume, copii, societate, job etc. Şi te întrebi, acum ce urmează? Cum ce urmează? O nouă viaţă, asta urmează! Suntem încă tineri, sănătoşi, zdraveni la cap şi puşi pe şotii, asta înseamnă că mai avem avioane de doborât şi responsabilităţi. De regulă, copiii-ţi nu mai sunt acasă, însă ghici cine vine nu la cină? Ci să stea cu tine? Mama, tata, uneori amândoi. Nu-ţi face iluzii că nu mai ai treabă, mai ai!
Dar e timp şi pentru tine şi visurile tale amânate încă din perioada tinereţii când te-a luat viaţa pe sus şi ai uitat de tine. No, acum e momentul să pictezi, să sculptezi, să te dai cu paraşuta, să scrii cartea aceea pe care o ai în cap din adolescenţă, să te urci în avion şi să vezi Islanda sau să pleci în safari, să faci escalade etc. Viaţa e acum şi aici, nu mâine! Nu o să încetez niciodată să-mi repet cuvintele acestea!

Ce veţi citi aici: interviuri cu medici geriatri, psihologi,terapeuţi, idei vestimentare pentru domni şi pentru doamne, poveşti adevărate culese din grupul meu de prieteni 50+ etc sau din toată lumea; o să vă împărtăşesc chestiuni care mi se par interesante din cărţile pe care le citesc sau de prin călătorii.
Ce nu veţi citi aici: bârfe, cancanuri, politică.

Doresc să mulţumesc grupului meu de prieteni 50+ de la B1TV, sursa mea continuă de inspiraţie şi de hohote de râs 🙂
La bună vedere şi la bună citire!
Inimă bună s-aveţi! Wish us luck!
DL

NB. Nu ştiu customizare, SEO şi alte chestiuni din astea. Mă pricep însă la ce v-am scris mai sus. Aşa că, să n-aveţi pretenţii estetice prea mari. Dar vă promit un conţinut de mâna întâia!

Comments

Comments are closed